2016: Posch János

Tisztelt Választóim! Tisztelt Kulcsiak!

Az elmúlt egy évben képviselői munkámat a testületen belüli pártalapon alapuló munkamegosztás behatárolta. Testületi üléseken aktívan részt vettem. A közösségi rendezvényeken szintén.

Volt olyan rendezvény, amin nem vettem részt, mert a személyes névre szóló meghívómon más időpont szerepelt, mint a tényleges időpont, ami egy órával korábban volt. Egy alkalommal Polgármester Úr felkérésére képviseltem községünket Székesfehérvári Hulladékgazdálkodási régiós ülésén.

Testületi ülésen szót emeltem a civil szervezetek részére kiírt támogatási pályázat feltételeinek hátrányos részei ellen, aminek végül a változtatás nélküli beterjesztését nem szavaztam meg (határidőre benyújtott pályázatok száma nulla volt). Továbbá többször felvetettem a Virághegyi és a Radicsai zártkerti rész közvilágítás problémáinak sürgető megoldását (a Virághegyi fejlesztésre váró terület fogyasztás mérőit az előző ciklusban az önkormányzat beszereltette az érintett trafóházakba). Többszöri felvetésem után sikerült elérni, hogy a déli bekötő út menti belvíz szivattyúzási nyomokat helyreállítsák. szorgalmaztam és segítettem a traktoros fűnyíró használatát és beüzemelését. Továbbá javasoltam további zöldfelület kezelő traktorhoz csatlakoztatható munkagépek beszerzését.

Úgy gondolom a munkám nagy részét (sport) nyomon követik anélkül, hogy reklámoznám. Választóimmal tartom a kapcsolatot. Különösen a csatorna beruházással kapcsolatos kérdésekben tájékoztatom őket. Számomra fontos, az életvitel szerűen itt élő emberek minden napjaikat meghatározó körülmények javuljanak és jobbak legyenek. azért dolgozom, hogy csatorna, járda, jó utak és közvilágítás legyen.

Megköszönöm mindenkinek, aki segített és támogatott.

Posch János

képviselő.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Másolási jog letiltva!