A Hazai Kommunális Kft felhívása

Felhívás

Tisztelt Ügyfeleink, Kedves kulcsi Lakosok!

A Hazai Kommunális Kft – mint a településen folyékony hulladék szállítást végző közszolgáltató cég – ezúton szeretné értesíteni a Tisztelt Lakosokat, hogy az elmúlt 3-4 napban leadott hirtelen megrendelési hullám olyan megnövekedett forgalmat generált nálunk, amelyen csak komoly újraszervezési elvekkel próbálunk és tudunk teljesíteni. A megszokott napi 120-130 m3 rendeléssel szemben gyakorlatilag a település 70%-a rendelt az elmúlt 3-4 napban szállítást, mely így jelenleg napi 250-280 m3 rendelést jelent. Ez mind a Hazai Kommunális Kft. gépparkjának, mind a befogadó szennyvíztelepnek a teljes kapacitását felülmúlja, ezért azonnali intézkedéseket kell tennünk a probléma elhárítása érdekében.

Mindent megteszünk, hogy az összes megrendelést határidőn belül teljesítsük, és a lakosságot érintő kellemetlenséget elhárítsuk. Kollégáink az összes, a cég tulajdonában lévő járművel kora reggeltől késő estig csak Kulcson dolgoznak és ez jövő év elejéig így is lesz.

Sajnos a piros betűs ünnepnapokon nincs nyitva a befogadó szennyvíz telep, így csak a munkanapokon tudunk dolgozni. Emellett már folyamatban van az egyeztetés, hogy honnan, milyen plusz autóval, munkaerővel tudjuk még bővíteni ideiglenes jelleggel a túlterheltség idejére a cég dolgozói állományát.

A Polgármesteri Hivatal Jegyzőjével, és Jobb Gyula Polgármester Úrral is egyeztettünk, közösen keresve a problémára a megoldást.

A Tisztelt Lakosság türelmét és megértését kérjük, és biztosítunk mindenkit, hogy minden megrendelést, – ha kell, a mennyiségek ésszerű csökkentése által, és az elrendelt túlórával – teljesíteni fogunk.

Köszönjük türelmüket és minden Tisztelt Ügyfelünknek áldott, boldog és békés karácsonyi ünnepeket kívánunk!

 

Tisztelettel:

A Hazai Kommunális Kft. Vezetősége és munkatársai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Másolási jog letiltva!