Fitnesz park és gyermek játszótér házirendje

A játszótérről mindenkinek az önfeledt játék jut eszébe, de vannak szabályok amelyeket érdemes betartani. Az illemszabályokról írásunkat itt olvashatja.

A fitnesz park látogatási ideje korlátlan, a gyermek játszótér  8.00 – 20.00 óra között tart nyitva. A fitnesz park és a gyermek játszótér térítésmentesen használható.

A gyermek játszótér 14 éves korig látogatható, melyet a 6 éves kor alatti gyermekek kizárólag felnőtt felügyelet mellett használhatnak! A fitnesz park mindenki által, szabadon használható.

A gyermekek testi épségéért minden esetben szüleik, felnőtt kísérőik felelnek, ezért kérjük, az eszközök használatánál mindig vegyék figyelembe a gyermekek képességeit, életkorát és egészségi állapotát.

A park a gyermekek és kísérőik számára játék és pihenés céljára használható oly módon, hogy azzal más pihenését szükségtelenül ne zavarja.

A park használói maguk felelnek a saját és gyermekeik testi épségéért, a szabályok megtartásáért. A játszótér felnőtt kísérői felelősek a játszóeszközök rendeltetésszerű és balesetmentes használatárét, a játszótér állapotának megőrzéséért.

Az eszközöket, berendezéseket, növényzetet rongálók anyagi felelősséggel tartoznak az okozott kárért.

A fitnesz parkban és játszótéren

•    Tilos alkoholt és egyéb bódultságot okozó szert fogyasztani!

•    Tilos dohányozni!

•    Tilos tüzet gyújtani!

•    Tilos szúró-, vagy vágóeszközt behozni!

•    Tilos tűz- és balesetveszélyes, illetve üvegtárgyakat behozni!

•    Tilos szemetelni!

  • Tilos állatot behozni!

•    A játszótér területén tilos kerékpárral vagy más járművel, így például rollerrel, görkorcsolyával, howerboarddal, vagy segway-jel áthaladni, közlekedni!

•    Tilos a játszótér területén elhelyezett játékeszközöket, kültéri bútorokat, berendezési tárgyakat a helyükről elmozdítani!

ÁLTALÁNOS SEGÉLYHÍVÓ: 112

Ha a Játszótér eszközeiben bármi rendellenességet észlelnek, kérjük, jelezzék:


Sürgős esetben telefonon: +36 70 639 0161 vagy +36 20 360 5125


Egyéb esetben emailen: titkarsag@kulcs.eu

 

Az elveszett és megtalált tárgyakat a helyszínen a büfében lehet leadni, melyet ott 30 napig megőriznek és jogos tulajdonosának átadják.

KÖZÖS ÉRTÉKÜNK A JÁTSZÓUDVAR, VIGYÁZZUNK RÁ EGYÜTT!

error: Másolási jog letiltva!