Locsolási kedvezmény már nem csak 04.15-ig

TISZTELT LAKOSSÁG!

DRV Zrt. módosította a locsolási kedvezmény igénybevételének feltételét, amely szerint a locsolási kedvezmény bármely időszakban igényelhető, tehát a kérelmet nem szükséges április 15-ig benyújtani. A kérelem benyújtását és a pozitív elbírálást követő hónapban már biztosítja a DRV Zrt. a kedvezményt, folyamatosan a további években is, mindaddig, amíg a kedvezmény feltételei biztosítottak. „Felhasználói igénybejelentés locsolási kedvezmény igényléséhez” nyomtatvány kitöltésével igényelheti a Társaságtól.  

A locsolási kedvezmény leírása az alábbi linken érhető el a második bekezdésben: https://www.drv.hu/reszletfizetes-kedvezmenyek

Szolgáltató a benyújtott igényeket 30 napon belül az adatok valódiságának felülvizsgálatával elbírálja, és erről a fogyasztót értesíti.

A locsolási kedvezmény igénybevétele az alábbi módon lehetséges:

Az igény bejelentését a DRV Zrt. ügyfélszolgálatainknál beszerezhető, vagy a társaság honlapjáról letöltött fogyasztói igénybejelentő nyomtatvány kitöltésével és beküldésével lehet megtenni. Továbbá Kulcs Községi Önkormányzat honlapjáról is tájékozódhat.

A https://www.kulcs.org/csatorna/ letölthető dokumentumok között megtalálható a DRV Zrt. tájékoztatói és igénybejelentő nyomtatványa (Locsolási tájékoztató, – igénybejelentő, – mellékvízmérő felszerelése).https://vizcenter.hu/drv/nyomtatvanyok

„Felhasználói igénybejelentés locsolási kedvezmény igényléséhez”

„Tájékoztató a locsolási kedvezmény igénybevételéről”

„Elkülönített locsolási célú mellékvízmérők felszerelése tájékoztató”

„Locsolási kedvezmény igénylése” űrlap elektronikus kitöltése, beküldése”

Kulcs, 2022. március 23.        

Kulcs Községi Önkormányzat

error: Másolási jog letiltva!