Önkéntes segítőket toboroz az önkormányzat

Kedves Lakótársaink!

A Kormány a 46/2020. (III. 16.) Korm. rendeletében az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében úgy döntött, hogy a 70. életévüket betöltött személyeket arra kéri fel, hogy lakóhelyüket vagy tartózkodási helyüket ne
hagyják el. A rendelet értelmében, ha a 70. életévét betöltött személy ezt vállalja, és erről az önkormányzatot tájékoztatja, az ellátásáról való gondoskodás a települési önkormányzat polgármesterének feladata lesz.

E feladat azonban Önkormányzatunkat nehéz helyzetbe hozza, hiszen nem rendelkezünk elegendő személyi forrással ahhoz, hogy a várható megnövekedett igényeket ki tudjuk szolgálni, ezért kérjük, hogy aki ebben a munkában segíteni tud, az jelentkezzen az ismert elérhetőségeinken, vagy Nagy Anita képviselőnél (Tel: +36305250064 , email: n.anitakulcs@gmail.com )

Megkérünk mindenkit, hogy most fokozott figyelemmel legyen családtagjaira, embertársaira, szomszédaira, és ha szükséges, nyújtson segítséget akár bevásárlásban, akár gyógyszer kiváltásban, mert minden kis segítség óriási segítség lehet.

Köszönjük!

error: Másolási jog letiltva!