Tájékoztató a szennyvíz alapdíj számlázásáról

Tájékoztatás

Tárgy: A nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz alapdíjának számlázása a 2021. év második félévére (2021.07.06. – 2022.01.06.) vonatkozóan

Tisztelt Lakosság!

Ezúton értesítjük a Tisztelt kulcsi lakosságot, hogy a 2021.-es év második félévének alapdíj számlázása 2021. év végén illetve 2022. év elején lesz esedékes.

Kulcs Község Önkormányzatától folyamatosan kapjuk a csatornahálózatra rákötött ingatlanok listáját, így azon ingatlan tulajdonosok, akik 2021.07.06. után kötöttek rá a hálózatra, időarányos elszámolás alapján várhatják majd az alapdíjas csekkes számlaleveleiket. Tájékoztatnánk a kedves tulajdonosokat arról is, hogy amennyiben a fizikális rákötés még nem történt meg az ingatlan területén és az Önkormányzat által küldött listán nem szerepelnek, abban az esetben továbbra is alapdíjfizetésre kötelezettek. A csatornahálózatra kötés dátumát figyelembe véve cégünk időarányos számlákat fog készíteni, így minden lakó különböző, rá vonatkozóan egyéni összegű számlát fog kézhez kapni a közszolgáltatói szerződésben meghatározott havi alapdíj összegéhez mérten. Minden megkezdett hónap egész hónapnak minősül, így amennyiben adott hónap elején vagy közepén kötöttek rá a hálózatra, abban az esetben a rákötés hónapjának kiszámlázására is jogosultak vagyunk.

Együttműködésüket továbbra is köszönjük.

Tisztelettel:

Hazai Kommunális Kft.

error: Másolási jog letiltva!